The Official Sequential/DSI Forum

(Problem Solved) OLED White Noise Bug not fixed in 2.1.0.0.0

Updated OS tonight and machine is saying M: 2.1.0 DSP: 2.1.0.0.0 FPGA: 1.0 in Global.

Updated, was fine, turned off for an hour, when turned back on the small square ‘Samples’ OLED screen just showing white noise, no text. Change Log says this was fixed in 2.1.0.0.0 but it appears not, anyone else experienced this, and more importantly, any suggestions for fixing it?

Quote
Change log:

PxUpdate_V2.1.bin
Fixed Bug: Fixed memory allocation issue which could cause unit to not boot
Fixed Bug: Fringe timing issue which would cause small OLED to display only white
« Last Edit: May 11, 2019, 04:13:23 PM by Sacred Synthesis »

Re: OLED White Noise Bug not fixed in 2.1.0.0.0
« Reply #1 on: May 06, 2019, 03:34:36 PM »
Sorry to hear you're having an issue with your PX. Please contact our dedicated support channel for the fastest resolution:

support (at) sequential.com
SEQUENTIAL

Re: OLED White Noise Bug not fixed in 2.1.0.0.0
« Reply #2 on: May 08, 2019, 10:29:31 AM »
Updated OS tonight and machine is saying M: 2.1.0 DSP: 2.1.0.0.0 FPGA: 1.0 in Global.

Updated, was fine, turned off for an hour, when turned back on the small square ‘Samples’ OLED screen just showing white noise, no text. Change Log says this was fixed in 2.1.0.0.0 but it appears not, anyone else experienced this, and more importantly, any suggestions for fixing it?

Quote
Change log:

PxUpdate_V2.1.bin
Fixed Bug: Fixed memory allocation issue which could cause unit to not boot
Fixed Bug: Fringe timing issue which would cause small OLED to display only white


I had the same issue but fixed it by reloading the latest OS from the Boot menu - instructions are included in the OS download zip as an alternate install option.


Re: OLED White Noise Bug not fixed in 2.1.0.0.0
« Reply #3 on: May 11, 2019, 09:32:28 AM »
Concluded by arranging a replacement unit, so the original PX could be sent back to SF, as requested, to diagnose the issue in the office.