The Official Sequential/DSI Forum

Tempest update trouble

Tempest update trouble
« on: November 10, 2015, 05:45:41 AM »
Hi, new around here. Boughted a Tempest a couple of years a go, never updated the OS because I never used MIDI way of working etc, now that I am trying to do so, I had problems to update it to the latest 1.4 OS. My one has the original 1.0 and after trying to follow the instructions I can not make it work. I can not find the Global button to change the cable option or either the 1.2 OS that I need to update for the first time my Tempest, so I am very stuck with this and I do not know how or what to do. Any help would be very much appreciated! thanks

Re: Tempest update trouble
« Reply #1 on: November 10, 2015, 10:42:00 AM »
You want the "System" button.

Re: Tempest update trouble
« Reply #2 on: December 19, 2015, 02:53:30 AM »
By going into system menu update it via Midi using Bome SendSx:
https://www.bome.com/products/sendsx/downloads
or Elektron's C6 SysEx Manager

that's what i use ;-)

Re: Tempest update trouble
« Reply #3 on: January 25, 2016, 06:33:11 PM »
Where do I find the new sounds sets on the 1.4 of the tempest?

Re: Tempest update trouble
« Reply #4 on: January 26, 2016, 02:15:35 AM »

Re: Tempest update trouble
« Reply #5 on: June 09, 2017, 12:50:57 PM »
is there a new link to the factory sounds?

Re: Tempest update trouble
« Reply #6 on: June 09, 2017, 01:26:39 PM »
Why do you need a new link?Look one post above ^
is there a new link to the factory sounds?