The Official Sequential/DSI Forum

SEQUENTIAL/DSI => Prophet-5/Prophet-10 => Topic started by: Quatschmacher on September 21, 2021, 12:36:53 PM

Title: Bug OS 2.0.1 / panel 1.1.2
Post by: Quatschmacher on September 21, 2021, 12:36:53 PM
I think I may have spotted a bug with the latest OS:

When in split mode, the rightmost dot in the display (the one that shows when a parameter matches the saved value) now only shows the saved value of the A layer, even when layer B is selected (with the Preset button). So when the B layer is selected, the dot still corresponds to the value saved on the A layer.
Title: Re: Bug OS 2.0.1 / panel 1.1.2
Post by: HockeBocke on September 22, 2021, 04:53:50 AM
I think I may have spotted a bug with the latest OS:

When in split mode, the rightmost dot in the display (the one that shows when a parameter matches the saved value) now only shows the saved value of the A layer, even when layer B is selected (with the Preset button). So when the B layer is selected, the dot still corresponds to the value saved on the A layer.


I guess its because only the "A" layer is saved to the "new" split / stack location with the "adress" to layer "B", witch
needs to be altered at its own location .....    Correct me if Im wrong   :o

Another "bug" is that Panel OS is named 1.1.1. in the update log, but actually named 1.1.2 on P-10 screen ....
No big deal and does not affect anything, but a bit funny that Sequential does not follow the sequence   ::)

Cheers !
Title: Re: Bug OS 2.0.1 / panel 1.1.2
Post by: Quatschmacher on September 24, 2021, 04:40:20 AM
I think I may have spotted a bug with the latest OS:

When in split mode, the rightmost dot in the display (the one that shows when a parameter matches the saved value) now only shows the saved value of the A layer, even when layer B is selected (with the Preset button). So when the B layer is selected, the dot still corresponds to the value saved on the A layer.


I guess its because only the "A" layer is saved to the "new" split / stack location with the "adress" to layer "B", witch
needs to be altered at its own location .....    Correct me if Im wrong   :o

Another "bug" is that Panel OS is named 1.1.1. in the update log, but actually named 1.1.2 on P-10 screen ....
No big deal and does not affect anything, but a bit funny that Sequential does not follow the sequence   ::)

Cheers !

Ive reported it and its on the list now.
Title: Re: Bug OS 2.0.1 / panel 1.1.2
Post by: laur3nt on September 25, 2021, 03:19:10 AM
Altough properly updated, mine stills does not show/send the volume knob value on the soundtower editor.
(dual buttons like velocity and aftertouch are not reliable neither)... ennoying