The Official Sequential/DSI Forum

SEQUENTIAL/DSI => Pro 3 => Topic started by: jmg8 on September 16, 2021, 10:03:42 AM

Title: Load wavetables 1 by 1?
Post by: jmg8 on September 16, 2021, 10:03:42 AM
Sorry for the noob question, but I searched the forum and could not find an answer.
I am trying to load the new set of wavetables into my Pro-3 but it seems I can not load more than 1 at a time. Is this right? It is going to take over an hour at this rate.
I was thinking if anyone knows how to load all 32 in one go?
I am on Windows using MIDI OX.
Thanks
Title: Re: Load wavetables 1 by 1?
Post by: chysn on September 16, 2021, 02:03:59 PM
Sorry for the noob question, but I searched the forum and could not find an answer.
I am trying to load the new set of wavetables into my Pro-3 but it seems I can not load more than 1 at a time. Is this right? It is going to take over an hour at this rate.
I was thinking if anyone knows how to load all 32 in one go?
I am on Windows using MIDI OX.
Thanks

There's nothing in the Pro 3 that limits how many wavetables you can send. In Sysex Librarian for macOS, you can select as many files as you want, and click the Play button. If MIDI OX doesn't do that, you might be able to find something better.
Title: Re: Load wavetables 1 by 1?
Post by: sdfstudios on September 16, 2021, 06:53:58 PM
I loaded them one by one, kind of slow and tedious but it worked. There is a way to load all of them but you must have them in order AND insert a delay between each table. I believe all the info is in the readme file from Sequential or elsewhere in the instructions.
Title: Re: Load wavetables 1 by 1?
Post by: jmg8 on September 17, 2021, 12:32:21 AM
I dont believe the limitation is in the Pro 3, but rather in MIDI OX. It will not let me select more than 1 sysex file at once. It doesn't matter if you set up the settings to make a delay between them. I read and followed the instructions carefully. It simply said load all of the wavetables, but it didn't say how to load multiple.
In the end I just loaded them 1 at a time. All sorted now.
Title: Re: Load wavetables 1 by 1?
Post by: seq_user12123 on September 25, 2021, 12:00:26 PM
Sorry for the noob question, but I searched the forum and could not find an answer.
I am trying to load the new set of wavetables into my Pro-3 but it seems I can not load more than 1 at a time. Is this right? It is going to take over an hour at this rate.
I was thinking if anyone knows how to load all 32 in one go?
I am on Windows using MIDI OX.
Thanks

SendSX can do this!
https://www.bome.com/products/sendsx
Title: Re: Load wavetables 1 by 1?
Post by: jmg8 on September 26, 2021, 02:05:42 AM
Hey, thanks for this. I will check it out  :)
Title: Re: Load wavetables 1 by 1?
Post by: seq_user12123 on September 27, 2021, 05:32:38 AM
Hey, thanks for this. I will check it out  :)

I'm sorry, but sendsx shouldn't be able to do that either. Unfortunately, the tip was only given to me by someone who apparently only speaks big but doesn't know anything. I'm also looking for a program like this, but so far no self-proclaimed specialist has been able to help me.
Title: Re: Load wavetables 1 by 1?
Post by: jmg8 on September 27, 2021, 09:24:12 AM
Ah, I see. Thanks for letting me know. Maybe I will not check it out then  ;D