The Official Sequential/DSI Forum

SEQUENTIAL/DSI => Pro 3 => Topic started by: ijt33 on April 23, 2021, 03:46:09 AM

Title: Disable Sequencer ?
Post by: ijt33 on April 23, 2021, 03:46:09 AM
Is there a way to disable the sequencer so it does not start when an external sequencer / clock starts playing. On the Pro2 there is a sequencer button - is there something I have missed that will allow clock sync without starting the sequencer ?

Title: Re: Disable Sequencer ?
Post by: creativespiral on April 23, 2021, 11:52:19 AM
In the Global MIDI settings, set the Input to "Slave No S/S"... or "In No S/S".   That will make it so the Pro 3 still receives external MIDI clock, but ignore start/stop messages.
Title: Re: Disable Sequencer ?
Post by: ijt33 on April 24, 2021, 02:26:17 AM
In the Global MIDI settings, set the Input to "Slave No S/S"... or "In No S/S".   That will make it so the Pro 3 still receives external MIDI clock, but ignore start/stop messages.
Genius, thanks.