The Official Sequential/DSI Forum

SEQUENTIAL/DSI => Pro 3 => Topic started by: alexpen on June 23, 2020, 09:19:28 AM

Title: Sequencer doesn't transpose after 1.0.3.45?
Post by: alexpen on June 23, 2020, 09:19:28 AM
I'm starting/stopping Pro 3 sequencer from Bitwig Studio.
After upgrade to 1.0.3.45 it looks like sequencer ignores midi notes and doesn't transpose accordingly.

So for example I'm sending a long midi note D, but sequencer plays C-G-C-G (as saved in sequencer) and not D-A-D-A. Actually what I'm expecting.

Any ideas what can be wrong?
Title: Re: Sequencer doesn't transpose after 1.0.3.45?
Post by: creativespiral on June 23, 2020, 09:51:32 AM
Hey @alexpen - I recommend running the "Reset Globals" routine, if you haven't already.

I noticed a weird behavior with ARP last night after downloading the latest, but did the reset and it was fixed.   Not sure if the issue you're having is related..
Title: Re: Sequencer doesn't transpose after 1.0.3.45?
Post by: alexpen on June 23, 2020, 10:31:11 AM
I recommend running the "Reset Globals" routine, if you haven't already.

Yes, I did this in the meanwhile and it fixed this indeed :-)
Still needs a bar or two to transfer a correct note, but I can live with it.