The Official Sequential/DSI Forum

SEQUENTIAL/DSI => Pro 3 => Topic started by: LordNibbler on March 15, 2020, 02:21:04 PM

Title: Time based effects not syncing correctly when set to Slave with no start/stop?
Post by: LordNibbler on March 15, 2020, 02:21:04 PM
I think this might be a bug but haven't worked it all out yet.

Basically, run the Pro 3 as a slave from your DAW midi clock and set any effect which has a time base parameter to it. Set that parameter to sync and set it an appropriate value. The effect wont sync correctly and starts making warbling noises.

LN

(Pro 3 v1)
Title: Re: Time based effects not syncing correctly when set to Slave with no start/stop?
Post by: edmacfarlane on March 25, 2020, 07:32:24 AM
Mmmm mine seems to be working fine.
Ive only used a delay so far and it syncs perfectly.
Title: Re: Time based effects not syncing correctly when set to Slave with no start/stop?
Post by: h4ndcrafted on March 26, 2020, 11:24:32 PM
Mine solid with Ableton on Mac.