The Official Sequential/DSI Forum

SEQUENTIAL/DSI => Tempest => Topic started by: jconway3 on April 27, 2019, 11:13:14 AM

Title: Factory reset
Post by: jconway3 on April 27, 2019, 11:13:14 AM
Hi all
I am just about to buy a used Tempest. Is there a procedure to put it back to factory default condition ?

Title: Re: Factory reset
Post by: Yorgos Arabatzis on April 27, 2019, 12:48:33 PM
Format (Hold both shift buttons + System button to enter root menu) and after that load the factory content..
Title: Re: Factory reset
Post by: jconway3 on April 29, 2019, 02:40:34 PM
Thank you for the information regarding formatting the Tempest. You say load the factory content afterwards, how do I find the factory content ?
Thank you
Title: Re: Factory reset
Post by: Yorgos Arabatzis on April 29, 2019, 02:58:00 PM
At the bottom of the page:
https://www.sequential.com/tempest-factory-sounds/
More banks at the bottom of the 1st post here (make sure you’re logged in):
https://forum.sequential.com/index.php/topic,34.0.html
My sound sets here:
https://www.yorgosarabatzis.space/store
And make sure you read this as a gospel:
https://forum.sequential.com/index.php/topic,78.0.html
Thank you for the information regarding formatting the Tempest. You say load the factory content afterwards, how do I find the factory content ?
Thank you
Title: Re: Factory reset
Post by: wminor on May 08, 2019, 02:48:12 PM
I just went through this process, and while I ended up with a bunch of "sounds" and "projects" in the factory folders, i didn't end up with any "beats". Is this to be expected when loading only the content provided on the sequential website?
Title: Re: Factory reset
Post by: sparapano on March 03, 2020, 10:23:50 AM
By pressing the key combination, I access the system menu. I have tried several times but I don't access the menu to format  :-\